Spread the love

Om je huid goed te verzorgen, moet je je bewust zijn van het belang van elk huidverzorgingsproduct. Bekijk deze producten op carenschoice.com. De meeste mensen denken dat een cleanser en een moisturizer voldoende zijn om hun huid de hele tijd schoon en gezond te houden. Maar om die stralende huid te krijgen die je altijd al wilde, moet je je gezicht niet alleen regelmatig reinigen en af en toe een vochtinbrengende crème aanbrengen, maar moet je ook een dagelijkse huidverzorgingsroutine volgen.

Naast het reinigen van het gezicht, het aanbrengen van een toner en een dagcrème, moet u ook een avondprogramma hebben, waarbij u de dagcrème vervangt door een crème die speciaal voor ‘s nachts is bedoeld. Sommige mensen denken dat de aankoop van twee soorten vochtinbrengende crèmes: een dag- en een nachtcrème de slechtste manier is om hun geld uit te geven. Toch is het hebben van twee verschillende crèmes, een voor overdag en een voor ‘s nachts, essentieel als je een mooie, goed uitziende huid wilt hebben.

Hoe kun je de huid strakker maken? Dat is een van de vele vragen die wij dagelijks gesteld krijgen. Wij vertellen het hieronder. En gaan daarbij dieper in op de mogelijkheden rondom nachtcrème. 

Andere textuur

De meeste nachtcrèmes hebben een andere textuur dan de dagcrème. Terwijl de dagcrème u de hele dag moet kunnen beschermen, zonder de poriën te verstoppen of uw huid er glimmend of vettig uit te laten zien, is de nachtcrème zo samengesteld dat hij de huid behandelt, hydrateert en verjongt terwijl u slaapt. De actieve bestanddelen in de nachtcrème werken terwijl u slaapt.

Ze dringen door tot in de diepere huidlagen en behandelen de oorzaken van een doffe huid, rimpels, acne, overmatige talgafscheiding of droogte. Zo zal uw gezicht ‘s morgens, wanneer u wakker wordt, olie- en rimpelloos zijn, klaar voor een nieuwe dag.

Omdat elke huid haar eigen behoeften heeft, zijn er vele soorten nachtcrèmes op de markt. Er zijn de anti-aging nachtcrèmes, die het anti-aging programma vervolledigen en doeltreffender maken. De nachtcrèmes die collageen en voedende bestanddelen zoals vitamine A, vitamine E en hyaluronzuur bevatten, worden aanbevolen voor de rijpere huid. Ze bieden uw huid niet alleen het vocht dat ze nodig heeft, maar bestrijden ook rimpels en houden de huid langer zacht en strak.

Niet alleen het gezicht

Maar niet alleen het gezicht heeft speciale aandacht nodig. Ook de huid van de hals kan dezelfde problemen krijgen als de gezichtshuid, dus moet je ervoor zorgen dat de huid van de hals evenveel vocht en voeding krijgt als de gezichtshuid. U kunt dat doen door er ‘s nachts wat nachtcrème voor het gezicht op te smeren, of u kunt een speciaal ontworpen nachtcrème voor de hals kopen. Deze tweede optie verdient de voorkeur, omdat u dan op de juiste manier kunt inspelen op alle behoeften van uw halshuid.

Dus, als u echt wilt dat uw huid er altijd goed uitziet, zorg er dan voor dat u een nachtcrème gebruikt die geschikt is voor uw huidtype. De resultaten die zo’n crème u ‘s nachts biedt, zullen u zeker verbazen en u zult er achteraf nooit meer aan denken om zonder te leven.

Als u op zoek bent naar een nachtcrème die uw huid er ‘s nachts prachtig uit laat zien, moet u de nachtcrèmes van Mario Badescu proberen [http://skin-city.net/reducewrinkles/?page_id=38]. Ze zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten die uw gezicht glad en zijdezacht zullen maken, ongeacht het huidtype of de huidconditie die u nu heeft. U vindt er fantastische producten voor de acnegevoelige huid, maar ook voor de doffe, gerimpelde huid. Dus, kies uw favoriet!

Written by 

Leave a Reply

Your email address will not be published.