Spread the love

Wat is de hele discussie over “Gereinigde betonnen vloeren?” Het polijsten en verpletteren van substantiële vloeren is de afgelopen jaren onderwerp van gesprek geweest, en mij is zo vaak gevraagd waar het over gaat, dat ik ervoor koos om dit artikel te schrijven. Harde vloeren bestaan ​​al sinds het uur van het Romeinse rijk. Het kostte enorm veel werk en een hoop inventiviteit om enorme stenen te verdelen en te slijpen om secties te maken die redelijk waren voor het grondoppervlak in constructies. Om explicieter te worden dan dat is verbazingwekkend, vergelijkbaar met: “Hoe konden ze de piramides in Egypte fabriceren?” Mijn antwoord is: “Ik weet zeker dat ze het hebben gedaan, maar ik ben blij dat ik het werk niet hoefde te volbrengen. “.

Snel vooruit, en we komen bij latere gelegenheden waarbij mensen ontdekten dat je Portland (een moddersubstantie) kon mengen met zand, steen en water om het primaire cement te maken. De mengsels zijn gedurende de lange termijn veranderd, maar de interactie is in wezen voortgezet zoals voorheen. Projectmedewerkers hebben onderscheidende verlichtingsspecialisten gebruikt, hebben het gebruik van stalen staaf uitgevoerd om idealiter te voorkomen dat beton breekt, en hebben verschillende soorten vochtgrenzen doorgevoerd om het voltooide item te ontwikkelen.

Eigenaren van gebouwen hebben verschillende soorten grondoppervlak over het substantiële oppervlak nodig gehad om een ​​structuur een heter en schoner gevoel te geven. In moderne kantoren hebben ze tegels, bewegende tegels, vloerverf of epoxy gebruikt om een ​​structuur een aantrekkelijker uiterlijk te geven en het gemakkelijker te reinigen dan blootliggend cement. Dat werkt al een tijdje, maar uiteindelijk verslijten al die items en moeten ze worden vervangen. Dat brengt ons op dit moment.

Sinds het begin in de 20e eeuw, verkende de onderzoeker verschillende wegen met betrekking tot verschillende organisaties om een ​​deck-items te bedenken die een lange tijd zouden blijven bestaan. Sommige tegelitems bestonden uit een basis met een zwarte bovenkant. Sommige werden sterker gemaakt door asbest aan de combinatie toe te voegen. Begrijp me niet verkeerd, het was een behoorlijk item, en na 40 jaar in het vak heb ik een of andere asbesttegel gezien die in ieder geval 60 jaar terugkeert, nog in een prettige staat verkeert. Het probleem is dat asbest kankerverwekkend is, en als de tegel eenmaal gebroken of van streek is, kun je jezelf zonder veel moeite blootstellen aan specialisten die ziektes veroorzaken, en dat overal merkbaar is. Bedenk eens wie er op het geziene verschijnt als iets in die zin wordt verklaard? Jij hebt het! De jongens met witte hoeden rijden op witte paarden. Momenteel is het de uitgelezen kans voor de asbestverlagingsgroepen. Zou je kunnen zeggen, BIG BUCKS?

Written by 

Leave a Reply

Your email address will not be published.